Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dirtowa Kraina [Dedyk][KM][No-Premium][Losowania]

Pawico234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nazwa.png

Dirtowa Wyżyna

ip.png

s1.game-craft.pl:25627

typ.png

Kwadratowa Masakra

sloty.png

20, będzie więcej graczy będzie więcej slotów 

potwory.png

Tak

zwierzeta.png

Tak

pvp.png

Tak

premium.png

Nie wymagane.

nether.png

Tak

wl.png

Tak, podania piszemy w postach 

ekipa.png

DedazenPlay, PanSpodnie

info.png

Dirtowa Kraina jest serwerem na wzór Kwadratowej Masakry (Sezon 1) z kilkoma innymi rozwiązaniami. Dla graczy przewidujemy wiele eventów, a jeżeli będą chcieli wpłacić dobrowolną daninę, będziemy rozlosowywać gift-cody  Na serwerze spotkacie: losowania, eventy parkour, pvp itp.
Zapraszamy do pisania podań na WL. Serwer Wystartował !

zacheta.png

Wzór Podania:
Nick:
Imię:
Dlaczego właśnie ty?:

341632-pawico234

Opublikowano

Napisy z internetowego kreatora grafiki mnie nie przekonują, słabe zaangażowanie twórców serwera.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Imię:McTal
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: Tak
Dlaczego właśnie ty?: Lubię serwery typu KM, RP, RPG, ponieważ takie serwery pozwalają się zapoznać z wieloma ciekawymi graczami :)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

@xRPKx

Napisy nie są z żadnego kreatora.
Cała prezentacja jest stworzona w generatorze prezentacji MPCForum.
Jeżeli ci to pasuje, możemy stworzyć lepszą prezentację.
Ta jest z braku czasu, ponieważ zajmuję się serwerem.

@McTal

Zapisany !

341632-pawico234

Opublikowano

Nick:loonglin
Posiadasz sprawny mikrofon i TS3: tak
Dlaczego Właśnie ty: ponieważ szukałem takiego serwera bardzo długo dobrze się dogaduje z innymi i chętnie bede nagrywał odcinki z tego serwera :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Imię:Jakub
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?:Nie
Dlaczego właśnie ty?:Ponieważ od zawsze kręciły mnie serwery Kwadratowa Masakra. Po prostu lubię czysty survival bez gildii, modów czy innych shitów, gdzie mogę sobie spokojnie pobudować. Jestem doświadczonym i miłym graczem i oczekuję tego po innych. Mam nadzieję na poznanie nowych, pomocnych ludzi na serwerze. Liczę także że nie jest to kolejny serwer który upadnie po 2 tygodniach z braku hajsu. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania

2.png

Opublikowano

Nick: Archerowy
Imię: Krzysztof Aka. Krzysiek
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: Yes plis.
Dlaczego właśnie ty?: Ponieważ lubię takie serwery jak i Minecraft'a. Mam 13 lat, ale jestem ogarnięty. Znam dobrze zasady ortografii i interpunkcji i gram jeszcze w kilka innych gier. Ogólnie gram też w piłkę nożną i Hokey'a. W przyszłości chcę zostać złotnikiem, jak mój ojciec.

KOLEGA:

Nick: Vatovy

Imię: Andre (Andrzej xD)
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: Tak.
Dlaczego właśnie ty?: Gram w różne gry, najczęściej strzelanki, jednak Minecraft bardzo mi się spodobał i mam nadzieję, że zostanę przyjęty. Z ortografią mam problemy, bo jestem dyslektykiem. Też lubię grać w zwyczajne gry przeglądarkowe. Pozdrawiam.

( Błędy ortograficzne poprawiał Archerowy)

Opublikowano

@TakieTam
Podaj jeszcze nick, a zostaniesz zapisany .

@edit
Zapisany !

Zapewniam cię serwer jest opłacony na 4 miesiące, więc nie ma możliwości upadłości z powodu braku hajsu.

@Archerowy

Zapisani !

341632-pawico234

Opublikowano

Mogę się dowiedziec czegoś o założycielu bądź założycielach serwera ? Typu wiek itd... Dlaczego nie ma wymagań typu +15
Grałem już na ogromie serwerów tego typu i kończyło się tak że ci młodzi panowie robili tak zwany roz*ier*ol. Moim zdaniem rekrutacja powinna byc bardziej dokładna i staranna ale zapiszę się i sprawdzę jak to będzie działac

Nick: Paks
Imię: Radek
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: tak
Dlaczego właśnie ty?: Jestem weteranem tego typu serwerów chciałbym sprawdzic jak wam to wyjdzie i mam nadzieje ze dobrze myślę że macie jakieś pojęcie tego co robicie i serwer nie padnie jak 3/4 tego typu poza tym lubię budowac Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick:ProGraco
Imię:Adam
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: tak Posiadam :)
Dlaczego właśnie ty?: Bardzo lubię serwery tego typu. Jestem miły,pomagam innym Czasami ogarnia mnie agresja gdy ktoś denerwuje ale ogólnie ogarnięty. :p

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Nick:KaciPL

Imię:Kacper ;)

Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?:Tak

Dlaczego właśnie ty?:duzo gram umiem wspolpracowac itd xD

Opublikowano

@Paks

Zapisany !

Co masz na myśli roz*ier*dol ?
We dwóch jesteśmy ogarniętymi ludźmi. Mamy po 16 lat. (Mam nadzieję, że to ci wystarcza ;)
I spokojnie serwer tak szybko nie upadnie, zapewniamy to :)
Jesteśmy w trakcie załatwiania serwera TS3, gdy będzie gotowy to pogadamy sobie z każdym zapisanym graczem :)

@xProMx

Zapisany !

@KaciPL

Opisz siebie w przynajmniej 2-3 zdaniach i zostaniesz zapisany :)

Zapisany !

341632-pawico234

Opublikowano

Nick: MrMarsi1 , tgkubus_pl , Blue
Imię: Hubert , Albert , Stanisław
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: Tak, wszyscy natomiast od czasu do czasu brat Alberta nie pozwala mu rozmawiać.
Dlaczego właśnie ty?: Dlaczego My ? Otóż odpowiedź jest prosta lubimy serwery tego typu, i od bardzo dawna zapisujemy się na takie serwery niestety po tygodniu albo są straszne pustki albo serwer upada no niestety. Każdy z nas ma po 14 lat to konto "odziedziczyłem" po moim starszym bracie, który już nie używa tego konta. ;) Mam nadzieje, że tyle wystarczy w razie jakich kolwiek problemów coś dopiszę takiego bardziej o nas xD.

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

@Archerowy

Ponieważ chcemy mieć wszystko dopięte na ostatni guzik.
Nie chcemy wam psuć rozgrywki ciągłymi restartami.
Dlatego start w Sobotę.

Aktualna lista graczy:
-McTal
-loonglin
-TajwanPL
-Archerowy
-Vatovy
-MrSeta
-Paks
-ProGraco
-KaciPL
-MrMarsi1
-tgkubus_pl
-Blue
-MowMiDobrze
-StabS

341632-pawico234

Opublikowano

Nick: MARVIN_PL
Imię: Jacek
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: Tak
Dlaczego właśnie ty?: Ponieważ wprowadzę na Wasz serwer dużo zabawy ;3

Opublikowano

Nick: Cruisader
Imię: Maciej
Posiadasz Sprawny Mikrofon i TS3?: Na laptopie tak.
Dlaczego właśnie ty?: Lubię pograć na takich serwerach, jestem miły, ogarnięty, nie przeklinam i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi :)

Opublikowano

Więc tak. Z serwerem startujemy w piątek, nie w sobotę ale o tej samej godzinie.

Więc jutro o 18 zamykam pisanie podań :)

@Maciej7001

Dodany !

341632-pawico234

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...